Actueel

IMG_1756
affiche Tentoonstelling 1927
Beeld_Paleis-Het-Loo-

BRIM susidie aanvraag 2016

Van 1 februari 2016 t/m 31 maart 2016 kan instandhoudingssubsidie worden aangevraagd voor de periode 2017 t/m 2022.

Eigenaren van rijksmonumenten kunnen subsidie aanvragen voor het uitvoeren van sober en doelmatig onderhoud over een periode van zes jaar.

BRIM-Subsidie. Erfgoedgroen verzorgt voor u de volledige aanvraag inzake de Brim subsidie. In goed overleg wordt de te volgen strategie bepaald voor het aanvragen van een Brim subsidie welke voor uw situatie van toepassing is. Wij nemen u alle zorgen uit handen op basis van No cure No pay*.

Neem contact met ons op voor advies en begeleiding

*informeer naar de speciale voorwaarden No cure No pay.

 

 

 

De toekomst van de buxus: bijzonder symposium in Paleis Het Loo op 30 maart 2015

 Maandag 30 maart aanstaande organiseert de Vereniging van Erfgoedhoveniers een bijzonder symposium over “De Toekomst van de Buxus”. Nergens minder dan in Het Loo vertellen verschillende inspirerende professionals over de landelijk terugkerende problematische ziektes in de buxus. Zij geven een ieder die daarin geïnteresseerd is antwoord op de vraag: hoe kan men hier in de toekomst mee omgaan?

Bent u geïnteresseerd in de toekomst van de buxus in monumentaal groen? Meld u dan aan via www.erfgoedhoveniers.nl/aanmelden. Dit eenmalige buxus-symposium vindt plaats op maandag 30 maart 2015 van 13.00 tot 17.00 in Paleis Het Loo. Het entreegeld bedraagt €75,-. Maar neemt u mensen mee, dan beslaat hun entreeprijs slechts €25 euro per persoon. Leden van de Vereniging van Erfgoedhoveniers kunnen dit symposium gratis bijwonen.